Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 22. prosinca 2015.

DANIEL SRB pozvao sve pravaše u HSP. “HSP JE DOM SVIH PRAVAŠA!”

Posebno pozivam sve HOS-ovce da se uključe u 
rad HSP-a, jer
HOS je naš PONOS.

hsp je dom pravaša 600 300
Imajući u vidu da se kroz povijest zadnjih 25 godina koliko u suvremenoj Hrvatskoj imamo višestranačje, politiku i političko djelovanje HSP-a uvijek promatralo pod posebnim povećalom, a svaki potez tumačio na različite načine, te da su mnogi radili na rastakanju i pravaštva i Hrvatske stranke prava kako bi mogli krčmiti i rasprodavati Hrvatsku.
Zbog toga su mnogi dobri i čestiti članovi u različitim vremenima otišli iz stranke ili se pasivizirali iz različitih razloga i postali promatrači na političkoj sceni. Mnogi su nažalost umrli od posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu.
Mnogi su nažalost zbog egzistencijalnih razloga otišli iz Hrvatske. Neki su zalutali u “trgovačka društva” koja se kite pravaškim imenom i stavili se pod skute “moćnijih i jačih”.
Polazeći od činjenice da je Hrvatska stranka prava najstarija politička stranka u Hrvata, da je i danas stup i temelj pravaške misli i političkog djelovanja u Hrvatskoj. Pozivam sve kojima je pravštvo i HSP na srcu da se vrate i priključe Hrvatskoj stranci prava, jer “HSP JE DOM SVIH PRAVAŠA”.
Posebno pozivam sve HOS-ovce da se uključe u rad HSP-a, jer HOS je naš PONOS.
Vrijeme koje je pred nama je puno izazova i mi ih moramo i hoćemo dočekati SPPREMNI i jedinstveni. Mi pravaši!!
Bog i Hrvati!
Daniel Srb, predsjednik

Nema komentara:

Objavi komentar