Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 29. srpnja 2015.

KAD PEĐA GRBIN MOŽE PJEVAT THOMPSONA....Može i gradonačelnica Knina plesati na cajke

KAD PEĐA GRBIN MOŽE PJEVAT THOMPSONA....

VIDEO Josipa Rimac uhvaćena na cajki s dožupanom Vrdoljakom i HDZ-ovcima Šibensko-kninske županije!


Par dana nakon što je pijani saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin uhvaćen kako pjeva Thompsonove Čavoglave, danas se na YouTubeu pojavila snimka na kojoj gradonačelnica Knina Josipa Rimac, zajedno sa šibensko-kninskim dožupanom Tomislavom Vrdoljakom, zanosno pleše na cajku. Pogledajte kako se kninski HDZ-ovci zabavljaju uz istočnjački melos 

Snimku je objavio desničarski portal Dnevno, poznat po tome da ima svoju srpsku, odnosno BiH inačicu, na kojima objavljuju ne pretjerano profesionalne novinarske tekstove. Njihov tekst možete pročitati OVDJE.
Pogledajte kako se kninski HDZ-ovci zabavljaju uz istočnjački melos


U SVE UMIJEŠALI I JOSIPOVIĆA

HDZ se oglasio o cajkaškom slavlju Josipe Rimac

Josipa RimacIzvor: Pixsell , Autor:Dusko Jaramaz/PIXSELL
Kninska gradonačelnica Josipa Rimac i cijela svita viđenijih HDZ-ovaca iz tog grada i Šibensko-kninske županije pobjedu na izborima slavila je uz turbonarodnjački glazbeni repertoar, što je prigodno objavljeno odmah nakon što je u javnost procurila snimka pijanih 'Čavoglava' SDP-ovca Peđe Grbina
Ljevičari se opuštaju uz Thompsona, a desničari uz cajke - pomalo šizofrena situacija zahtijevala je objašnjenje. I dok se Grbin odmah opravdao promilima i priznao da sam sebi izgleda kao budala, u HDZ-u su nešto ozbiljniji. Oni se ne vade na alkohol.

Gradonačelnica Rimac po običaju se skriva od novinara, pa smo od same stranke službeno zatražili da nam objasni kako se Brenina 'Čik, pogodi' uklapa u proklamiranu zaštitu tradicionalnih hrvatskih vrijednosti.

'Mi se uistinu zalažemo za njihovo očuvanje i afirmaciju, ali ne i za ultimativan ili prisilan preodgoj i mijenjanje drugačije tradicije naših sunarodnjaka i sugrađana', kaže glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek.

Glavni tajnik Milijan Brkić nedavno je u intervjuu Večernjem listu također optužio predsjednika da mu preko spomenutog (desničarskog) medija podmeće ljubavni trokut. 'Svi ovi proizvodi i manipulacije su proizvodi Pantovčak PR tima i žao mi je što se predsjednik bavi kampanjom umjesto ozbiljnim temama', poručio je. Josipović je odbacio optužbe ističući kako 'napadima na osobnoj razini HDZ vodi prljavu i nedostojnu političku kampanju za predsjedničke izbore iako još nisu ni istaknuli predsjedničkog kandidata.
'Budući da je gospođa Josipa Rimac gradonačelnica svih građana Knina i predsjednica svih članova kninskog HDZ-a - bez obzira odakle oni potječu - potpuno je normalno i pohvalno da se druži i s Hrvatima podrijetlom iz BiH', dodaju u HDZ-u.

Kako je snimke objavio jedan internetski portal koji se u javnosti percipira kao ultradesničarski i huškački, osjetili su potrebu naglasiti da su 'svi navodi lažni' - iako ne preciziraju što je točno krivo napisano. Posebno ih je zasmetalo spominjanje 'podrijetla pojedinih aktera', premda nacionalna pripadnost nigdje nije spomenuta, pa se pretpostavlja da hoće kazati da je pjevačica koja je za tu prigodu specijalno dovedena iz Banje Luke - Hrvatica.

Uglavnom, u HDZ-u spomenuti portal smatraju 'tobože desničarskim' i tvrde da ga u stvarnosti financiraju osobe prijateljski i poslovno povezane s predsjednikom Ivom Josipovićem...
   FOTO: arhiva

Nema komentara:

Objavi komentar