Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Politički 6

Clinton u raju
Šalji prijatelju
Umru Clinton i Papa istovremeno i zabunom pošalju Clintona u raj, a Papu u pakao. Sveti Petar za jedno tjedan dana skuži grešku, pa ih odluči premjestiti. I tako se Clinton i Papa slučajno sretnu na vratima raja. Clinton posprdno pita Papu: - Kamo ces, starče? - K svojoj Djevici Mariji, naravno - odgovara ponosno Papa. - E, pa imam lošu vijest... Ona ti već tjedan dana nije djevica.
Dobar (108)  Loš (161)

Daytonski sporazum
Šalji prijatelju
Sastali se Tuđman, Milošević i Izetbegović u Daytonu da dogovore podjelu Bosne. Kad su sjeli, prilazi im službeni pregovarač i kaže : "Dogovorili smo se da nam je dosta vašeg filozofiranja i pametovanja, pa ćemo ovako : Imate jednu prostoriju u kojoj se nalazi 100 papiga. 99 je ženki, a samo jedan mužjak. Svatko ima pravo donijeti 3 papige, i ko mi donese mužjaka, njegova je cijela Bosna". Prvi ulazi Milošević, zadrži se 10 minuta i izlazi sa 3 papige. Gleda pregovarač, kad ono sve tri ženke. Nakon njega ulazi Izetbegović, nema ga 15 minuta i vraća se i on sa 3 papige, kad opet sve ženke. Ulazi Tuđman, ostane unutra nepun minut i izlazi van noseći samo jednu. Gleda pregovarač, kad ono mužjak. Kaže on Franji : "Dobro, Bosna je tvoja, nego reci mi kako si uspio?" "Pa fino", reče Tudjman, "uđem ti ja unutra, pogledam njih, pogledaju oni mene i kažem: Imamo Hrvatsku. Svi šute, samo ovaj odozgo kaže: Imaš ti moj ku*ac"
Dobar (137)  Loš (73)

Franjo i smrt
Šalji prijatelju
Trči Franjo po Zagrebu, a juri ga smrt s kosom u ruci, obučena u crni plašt. Franjo trci po ulicama, trgovina, a nigdje se ne može skloniti. Već je star i teško mu je trčati. Uto ugleda dječji vrtić i odluci se unutra skloniti. Smrt udje za njim i počne ga traziti medju djecom koja su upravo ručala. Na kraju smrt obidje cijeli dječji vrtić i na kraju dodje do mjesta gdje se skriva Franjo i pravi se da jede puding. Pita ga smrt: "Dušo, a što ti tu radiš?". Franjo veli: "Papam". Smrt ga podraga po glavi i kaže: "Ajde popapaj, pa idemo pajkiti..."
Dobar (134)  Loš (76)

Razlika
Šalji prijatelju
-Kakva je razlika između političara i malog djeteta? -Nikakva.I jedan i drugi mašu rukama i seru !!
Dobar (178)  Loš (50)

Patološka ljubav
Šalji prijatelju
Postoje tri vrste patološke ljubavi: -ljubav žene prema ženi -ljubav muškarca prema muškarcu -ljubav prema Franji i hadezeu.
Dobar (87)  Loš (105)

Natječaj
Šalji prijatelju
Da bi se narod u Srj smirio odlučio Slobo napravit natječaj u političkim vicevima sa slijedećim nagradama: 3. nagrada : Čuvanje kasarni Jna po noći 2. nagrada : nepovratna karta za Metohiju i Kosovo 1.Susret s Titom
Dobar (74)  Loš (79)

Najbolji
Šalji prijatelju
Koji je najbolji kurac? Dugačak ko PDV i ima glavu ko ŠKEGRO!
Dobar (96)  Loš (70)

Kutle
Šalji prijatelju
Uhvatio Kutle zlatnu ribicu i prije nego što će ribica reći svoju rečenicu, Kutle je preduhitri: -Ajde reci ribice koju želju hoćeš da ti ispunim?
Dobar (69)  Loš (53)

Na oca
Šalji prijatelju
Običaj je da kad se dijete rodi da se stave novci pod jastuk. Rodilo se Tudjmanu dijete. Dodje Alija i kaže evo 10 000 dm otkrijte ga. Oni ga otkriju kad ono majmun. Kaže alija: Ma evo još 10 000 dm kad je na oca!
Dobar (116)  Loš (71)

Jure - Wunderkind
Šalji prijatelju
-Znas da je Jure Radić bio wunderkind? -??
-Sa 4 je znao o gradnji mostova kolko zna i sad.
Dobar (115)  Loš (44)

Nema komentara:

Objavi komentar