Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

petak, 24. lipnja 2011.

HAKER BR. 1 DEMONSTRACIJA MOĆI Hakeri srušili CIA-inu javnu stranicu da pokažu što mogu



Srušio CIA-u, a 4 godine nije izašao iz kuće

- Ryan ni s nama nije razgovarao, moj dječak je živio u svom svijetu, kaže zabrinuta majka


Britanska je policija uhitila 19-godišnjeg Ryana Clearyja iz Essexa kao glavnog organizatora nedavnih računalnih napada na internetske stranice CIA-e, američkog Senata te SOCA-e, agencije za suzbijanje organiziranog kriminala. Cleary je napade izvodio uz pomoć stotina računala diljem svijeta čiji vlasnici nisu bili svjesni da su pomogli u rušenju nekih od najzaštićenijih internetskih stranica na mreži. Britanski je tinejdžer, naime, napisao poseban program, vrstu virusa kojim je, putem e-maila, “zarazio” golem broj računala diljem svijeta.
Ta su zaražena računala, u određenom trenutku i bez znanja njihovih pravih vlasnika, počela slati upite na ciljane internetske stranice, u ovom slučaju, stranice američkih obavještajnih agencija, a kako je broj zahtjeva bio velik, serveri nisu mogli na njih odgovoriti pa su se jednostavno “srušili”. U ovim internetskim napadima nisu kompromitirani zaštićeni podaci, već je “samo” narušena funkcionalnost sustava, ali SAD već traži Clearyjevo izručenje. Ako Britanija doista izruči tinejdžera, prijeti mu kazna od 10 godina zatvora. U svakom slučaju, Cleary nije običan tinejdžer, već dječak koji pune četiri godine nije izašao iz vlastita doma. “Moj sin boluje od agorafobije, boji se otvorenih prostora i neobičnih situacija. Njegov je strah toliko velik da ni s nama ne komunicira, hranu mu ostavljam ispred vrata njegove sobe”, kazala je Clearyjeva majka za britanski Times. Kako tvrdi njegova obitelj, dječak je “živio u svom svijetu”, govorio jezikom koji se potpuno oslanjao na računalne fraze, a u prošlosti je imao i suicidalne sklonosti.
“Već se s deset godina pokušao ubiti. Našli smo ga obješenog o remen nakon što smo ga poslali u sobu jer se nije dobro ponašao”, kaže njegova majka. Britanska policija došla je do Clearyja nakon što su njegov identitet otkrila dvojica američkih hakera koji su s njim komunicirala preko IRC kanala.
Iako ne pripada njihovoj grupi, članovi Lulz Securityja, hakerske skupine koja je pokrala podatke Sonyjeve mreže, prijete da će uništiti dvojicu “izdajnika”.
“Objavit ćemo njihova imena iako nas već dva dana mole za milost. Ali Lulz nema milosti za izdajice”, stoji na stranicama te hakerske grupe.
Javna stranica Centralne obavještajne agencije (CIA) "srušila" se jučer navečer, a skupina Lulz Security odmah je objavila da su ju oni hakirali, javlja Reuters.
Podsjetimo, hakeri Lulz Securityja odgovorni su i za nedavne napade na američki Senat, Sony, News Corp i američku javnu televizijsku mrežu.
Nakon napada hakera CIA-inoj web-stranici nije se moglo pristupiti nigdje u svijetu, a kasnije navečer smetnje su se smanjile pa je "izbacivanje" postalo sporadično. 
– Provjeravamo izvješća o problemima s našom web-stranicom – potvrdili su iz CIA-e.
Provaljujući na stranicu CIA-e, hakeri nisu, kao u ranijim slučajevima, mogli doći do važnih podataka pa stručnjaci smatraju da je ovo bila samo "demonstracija moći".

Nema komentara:

Objavi komentar