Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 25. lipnja 2011.

Novi dokazi za obranu Gotovine


Obrana generala Ante Gotovine zatražila je od žalbenog vijeća Haškog suda da Srbiji izda obvezujući nalog kojim bi se Beogradu naložilo da do 15. srpnja dostavi dokumente ključne za rušenje prvostupanjske haške presude. 

Riječ je o zapisnicima sa sjednice Vrhovnog savjeta obrane tadašnje SFRJ koja je održana 14. kolovoza 1995. Tada je Slobodan Milošević rekao da su Srbi pobjegli s područja tzv. Krajine.

Do sada je obrana na raspolaganju imala cenzurirane transkripte s te sjednice, koji nisu sadržavali tu Miloševićevu izjavu. 

Odvjetnica Jadranka Sloković smatra da će Žalbeno vijeće odobriti ove dokaze. 

Gotovina je osuđen na 24 godine zatvora.

Nema komentara:

Objavi komentar