Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 25. lipnja 2011.

SAD čestitao Hrvatskoj 20 godina neovisnosti


Hrvatska je u posljednjih 20 godina prebrodila mnoge izazove i danas joj je budućnost sigurna jer je članica NATO-a, a uskoro i Europske unije, stoji u pismu američke državne tajnice Hillary Clinton, koja je čestitala Hrvatskoj Dan državnosti i 20. obljetnicu neovisnosti.

U ime predsjednika Obame i naroda Sjedinjenih Američkih Država, s radošću šaljem najbolje želje narodu Republike Hrvatske koji 25. lipnja slavi 20. obljetnicu neovisnosti. Na današnji je dan prije 20 godina pisana povijest, ali obilježen je i početak teškog razdoblja za Hrvate, navodi se u pismu Hillary Clinton.

Hrvatska je pokretač mira u regiji. Pomirba sa Srbijom i Bosnom i Hercegovinom za svaku je pohvalu, piše u pismu američke državne tajnice. I diljem svijeta Hrvatska sudjeluje u rješavanju pitanja globalne sigurnosti kao saveznica u NATO-u i kao sudionica snaga ISAF-a u Afganistanu i drugim međunarodnim misijama.

Dok slavite Dan državnosti s obitelji i prijateljima, znajte da je SAD vaš partner i prijatelj, ističe se u pismu Hillary Clinton.

Nema komentara:

Objavi komentar