Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 23. lipnja 2011.

PROPAGANDA ILI ISTINA ?? LAŽI ONIH KOJI ŽIVE U LAŽI ( Franjo Tuđman i Slobodan Milošević ).Dvojica predsjednika su se tijekom rata sastali čak 48 puta, uglavnom u sklopu međunarodnih konferencija. Tijekom cijeloga rata su bili u telefonskom kontaktu, tvrdi dokumentarac RTS-a.
Iako su stalno održavali kontakte, Tuđman i Milošević su se samostalno sreli jedino u Karađorđevu i Tikvešu. Film je sniman u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji. Prvi dio se bavi sastancima u Karađorđevu i Tikvešu te tadašnjom situacijom u SFRJ.
Drugi dio govori o situaciji na terenu, odnosno donosi odgovor na pitanje vidi li se dogovor iz 1991. godine u ratnim sukobima Srba i Hrvata koji su potom uslijedili.
Autorica filma Tuđman, Milošević: Dogovoreni rat? je Slađana Zarić, a redatelj je Filip Čolović. Nastao je u produkciji informativnog programa RTS-a.

zaključak

Dobrica Čosić Srbin, četnik, Jugosloven :

“Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tuđu bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” 

Nema komentara:

Objavi komentar