Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

petak, 26. rujna 2014.

PRIOPČENJE GLAVNOG STANA HNF-A POVODOM OPTUŽNICA IZ SRBIJE
Autor Stjepan Penc

http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11008:priopenje-glavnog-stana-hnf-a-povodom-optunica-iz-srbije-&catid=9:politika-i-drutvo&Itemid=11
 
                                                                 
Naravno da se svi zločinci trebaju kazniti shodno zločinima koje su počinili. Ali prozivati one koji su se branili od agresora je apsurd nad apsurdima i to mogu samo borgovi sa istoka tkz "nebeski narod" serbi.  Do kada  ćemo trpiti ponižavanja u vlastitoj zemlji koja je na krvi dobila svoju samostalnost?

Pa ljudi moji tko je nama kriv što je prošlo dvadeset godina a naše tužteljstvo drži u ladicama sve prijave koje su naše braniteljske udruge i pojedinci slali našem tužiteljstvu. Neshvatljivo je kako naši generali odgovaraju za prekomjerno granatiranje Knina,a nitko za nečuveno i potpuno razoren Vukovar. Do kada ćemo biti guske u magli i ispunjavati zahtjeve srpskog tužiteljstva i saginjati glavu?

Jedan naš branitelj iz Grubišnog Polja Veljko Marić čeka na presudu u srbiji.  Zar je to ta demokracija, zar je to država za koju se krv proljevala da naša vlast pasivno gleda na izdaju naših branitelja? Stoga Hrvatski nacionalni front sa gađenjem i gnušanjem odbacuje zahtjev srbije i proziva hrvatsko odvjedništvo na čelu sa Mladenom Bajićem da se jasno očituje o tom srpskom zahtjevu. Optužnice protiv Šeksa, Vekića, Merčepa i Glavaša i još 40 branitelja - bilo što mi osobno mislili o nekima, oni su hrvatski državljani i njima može suditi samo sud Države Hrvatske, a nikakava propala država bivše jugoslavije .

Stoga Hrvatski nacionalni front staje u zaštitu svojih hrvatskih državljana prvenstveno kao branitelja.

NITI BEČ NITI PEŠTA NITI BRISEL A NAJMANJE BEOGRAD NEČE ODLUČIVATI O SUDBINI HRVATSKOG NARODA !!

ZA DOMOVINU SPREMNI- HRVATSKOJ ODANI SINOVI I KĆERIGlavni stan HNF-a

Predsjednik

Stjepan Penc


HRVATSKI BRANITELJ
VELJKO MARIC
DOMOLJUBNI BLOK UZ VELJKA MARICA
BILOGRADA 91
HNF
UDHOS
HRVATSKI ULJUDBENI POKRET
UDRUGA VOLIM HRVATSKU
UDRUGA ZAVJET
UDRUGA BRANITELJA POLICIJE I VOJNE POLICIJE DOMOVINSKOG RATA
NEPRAVEDNO U SRPSKOM ZATVORU
Potpišite peticiju! I to nije dovoljno, vec treba upozoriti i one oko sebe na nju - prijatelje, rodbinu, branitelje... 


http://www.gopetition.com/petitions/oslobodite-veljka-marica-iz-srpskog-zatvora-free-veljko.html


UDRUGA SUDIONIKA DOMOVINSKOG RATA 
REPUBLIKE HRVATSKE 
“Bilogora ’91.” 
GRUBIŠNO POLJE 

UDRUGA H.G.I. „BRANITELJSKA AKCIJA“ 
ZAGREB 

UDRUGA HRVATSKI NACIONALNI FRONT 
ZAGREB

Grubišno Polje, 02. lipnja 2011.god. ------------ N A S L O V ------------ PREDMET: O B A V I J E S T, POŠTOVANI !! Već duže vrijeme, a posebice od 18. travnja 2010.god., prinuđeni smo pratiti rad političkih udruga i stranaka, a posebice predstavnika vlasti i stranaka na vlast. 

Na žalost svih građana REPUBLIKE HRVATSKE (koji to uočavaju i onih koji ne), iznenađenje i osjećaj prijevare je neupitan, od strane velike većine građanskih organizacija. 

Prilikom osnivanja udruga i stranaka, pri izglasavanju Zakona o udrugama i strankama u RH, jasno se vodila briga o zakonitosti kod pretvaranja društvenih u građanske, iako u biti vidimo povezanost samo po izvoru riječi a ne i prema stvarnosti koja bi trebala značiti da je namijenjena za građane. 

Razlog ove reakcije je jesno određen stav navedenih grupacija, točnije NEAKTIVNOST, ZANEMARIVANJE, NEPOŠTIVANJE ZAKONA RH, IZNOŠENJE NEISTINA, jednostavnim rječnikom rečeno NE ZAINTERESIRANOST za sadašnje i buduće stanje u državi u kojoj živimo. 

Dan 18. travnja 2010.god. nije slučajan datum, već je to dan nezakonitog uhićenja razvojačenog dragovoljca i branitelja pripadnika HRVATSKE VOJSKE, na području Republike Srbije (Bugarsko – Srbijanska granica ) VELJKA MARIĆA koji je kao vozač teretnog vozila imao namjeru povratka svojoj obitelji. 
- 1 - 

PITANJA ZA SVE 

1. Netom po uhićenju „po raspisanoj međunarodnoj tjeralici“ Policija RS bila je dužna izvijestiti o razlozima uhićenja i pitati Marića dali kao strani državljanin želi o uhićenju izvijestiti svoju ambasadu ??; 
- S kojim pravom pravni sustav RH ne pruža međunarodnu pravnu pomoć državljaninu RH ?? 
2. Tjeralica raspisana tek 20. travnja 2010.god. !! Kada se piše i kaznena prijava !; 
3. Glavni svjedok optužbe Milenko Stojić- ratni zločinac- u RH. 
- Dali je država raspisala međunarodnu tjeralicu za Milenkom Stijićem ? Jeli traženo izručenje ? Kako netko takav može svjedočiti na sudu ? 
4. Dvojica svjedoka optužnice državljani RH sa prebivalištem i boravkom u RH, do tada ne govore o saznanjima za „kazneno djelo“ ratnog zločina koji se vodi u RH po nepoznatom počinitelju od 2001.god., kako se odjednom pojavljuju i ne čine li tako kazneno djelo prikrivanje saznanja o KD ? 
5. Prema Kaznenom Zakonu RH, počinitelj je odgovoran nadležnom sudu prema visini kazne za djelo koje mu se stavlja na teret ali prvenstveno prema mjestu izvršenja. 
- Ivanovo Selo je u RH, pripada području grada Grubišno Polje, 
- ZAŠTO PRAVOSUĐE RH NIJE TRAŽILO IZRUČENJE ?? 
- ZAŠTO DOSTAVLJA DOKUMENTACIJU ZA SUMNJU NA POČINJENO KD, I JOŠ ZA 3 KD, KOJA NITKO NIJE TRAŽIO IZ SRBIJE ?? 
- ZAŠTO SE BRANI OBJAVA DOKUMENTACIJE U HRVATSKIM MEDIJIMA O NEZAKONITOM KAZNENOM POSTUPKU PROTIV DRŽAVLJANINA RH U SRBIJI ?? 

JEDNOSTAVNO ZAŠTO SE NE POŠTUJU ZAKONI RH I MEĐUNARODNI ZAKONI PRVENSTVENO VEZANO ZA LJUDSKA PRAVA ?? 

Je li je to REPUBLIKA HRVATSKA koja brine o svakom branitelju ? 
Je li je to DRŽAVA koja poštuje međunarodna ljudska prava ? 
Je li je to DRŽAVA koja dogovara sa Srbijom postupanje po međunarodnoj Konvenciji o ljudskim pravima pa sudac srbijanskog suda izjavljuje o „IZVRŠENIM“ ratnim zločinima od strane V. Marića i prije konačne presude ? 
Je li je to DRŽAVA koja dogovara sa Srbijom o NE RASPISIVANJU međunarodnih (pa niti u RH) tjeralica protiv zločinaca koji su izbjegli u Srbiju i B i H ? 
Je li je to DRŽAVA koja poštuje svoje Zakone ? 
Je li je to DRŽAVA kojoj je mjesto u EU ? 
Je li je to DRŽAVA koja vodi transparentnu unutarnju i međunarodnu politiku ? 
Je li je to DRŽAVA koja garantira slobodu medija i slobodnog novinarstva ? 
Je li je to DRŽAVA koja garantira ravnopravne izborne kampanje i izbore ? 
Je li ostale udruge i stranke u ovoj DRŽAVI vjeruju u Zakonite i pravedne izbore na temelju dosadašnjih iskustava ? 
Je li ste Vi kao udruge i stranke u ovoj DRŽAVI sve ovo znali i složili se s tim ? 
Je li itko u ovoj DRŽAVI ima plan dobiti izbore ŠUTEĆI SADA kad je sve jasno ???? 
Je li je to DRŽAVA kojoj je jedan branitelj (TIHOMIR PURDA) zaslužniji od drugog (VELJKO MARIĆ) ?? 
Je li je to DRŽAVA koja osuđuje svoje državljane prije suda ? 


- 3 - 

DRAGOVOLJCI, BRANITELJI, DOMOLJUBI, GRAĐANI, STRANKE, UDRUGE, 
DALI SU ČAST, PONOS, LJUBAV, VJERA, OBITELJ TO ŠTO IMAMO u ovoj DRŽAVI !!!!!!!!???????? 

Slijedom navedenog SVI MI predstavnici udruga i stranaka potvrđujemo svojim potpisom i pečatom da se slažemo u cijelosti sa tekstom i podržavamo ga u cijelosti, te s tim potvrđujemo nastavak međusobne suradnje. 

Krajnje je vrijeme da se odlučite na pravdi Boga i Domoljublja, koji je Vaš put ! 
Je li je to put šutnje i raspodjela vlasti ili put ZAJEDNIČKE BORBE za SLOBODNU, PRAVEDNU DRŽAVU SVIH NJENIH GRAĐANA, na pravdi BOGA i ZAKONA ? 
Izbori su pred vratima MISLITE LI DA ĆE NETKO TKO SADA ŠUTI imati pravo DOBITI GLASOVE U IZBORNIM KAMPANJAMA !!!! 
R A Z M I S L I T E !!!!! 

I, Vaša budućnost ovisi o glasačima koji do 30. lipnja 2011. godine čekaju Vašu potvrdu podrške ZA ili PROTIV , ne odgovaranje je kao i NE. 

NAPOMENA : 

( dostavljeni Vam dopis objavite na svojim Internet stranicama, te nakon glasovanja isprintajte i dostavite na dolje na rečenu adresu )

Molim sve primatelje ovog dopisa da nakon svoje odluke uz OVJERU, POTPIS i BROJ ČLANOVA dostavite odgovor na slijedeću adresu poradi nastavka adekvatnog djelovanja: 

ANTUNA MATIJE RELKOVIĆA 68 
434290 GRUBIŠNO POLJE. 


PREDSJEDNIK : 

v.r. Vladimir Truhlaž 

PREDSJEDNIK : 

v.r. Božidar Dumenčić 

PREDSJEDNIK : 

v.r. Stjepan Penc 

DOSTAVITI : 

1. naslovu; 
2. zbirka isprava 
ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar