Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 21. svibnja 2015.

BBB izvjesili transparent s humorističnom porukom Draži Mihailoviću


Na sjevernoj tribini ...
Dio BBB-a je na pomalo humorističan način odlučio pokazati što misle o odluci beogradskog suda.
Manja skupina BBB koja podržava Zdravka Mamića, poznata pod nazivom BBB Fan club sinoć je tijekom finalne utakmice hrvatskog nogometnog Kupa na sjevernoj tribini Maksimira izvjesila zanimljiv transparent.
– Ćića Draža, razbježa se straža ’95. – pisalo je na transparentu.
Poruka je očigledna, nakon što je sud u Srbiji rehabilitirao četničkog zločinca Dražu Mihailovića, dio BBB-a je na pomalo humorističan način odlučio pokazati što misle o toj odluci beogradskog suda.
Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL

Nema komentara:

Objavi komentar