Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 20. svibnja 2015.

DOGOVORILI SE .... Sve će to narod platiti ...


Mimohod 4. kolovoza u Zagrebu, a proslava Oluje dan poslije u Kninu
Odluka je donesena jednoglasno, rekao je ministar Kotromanović.
Mimohod 4. kolovoza u Zagrebu, a proslava Oluje dan poslije u Kninu
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL



Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Zoran Milanović dogovorili su kompromisno rješenje oko dvadesete obljetnice Oluje: veliki vojni mimohod održat će se u Zagrebu 4. kolovoza, a središnja proslava Oluje bit će dan poslije – 5. kolovoza -–u Kninu.
Kako doznajemo, upravo takvo rješenje na današnjoj sjednici Državnog odbora za organizaciju proslave Oluje bio je prijedlog četiriju zapovjednika Oluje, Petra Stipetića, Ante Gotovine, Mladena Markača i Marijana Marekovića, a koji se usuglasio na sjednici Državnog odbora za organizaciju proslave Oluje koja je završila oko 17.30.
Predsjednica, dakle, pristaje na održavanje vojnog mimohoda, a premijer na to da se Oluja slavi dva dana – 4. kolovoza u Zagrebu i 5. kolovoza u Kninu. Spor između Grabar-Kitarović i Milanovića riješili su time – generali.
Kotromanović: Ne bojimo se ni bitke ni rata!
Ministar obrane Ante Kotromanović potvrdio je da je Odbor za proslavu Oluje donio odluku da se vojni mimohod održi 4. kolovoza u Zagrebu. Odluka je donesena jednoglasno, rekao je Kotromanović. Dodao je riječ o kompromisnom rješenju te da je kompromis dio politike.
– Želimo proslaviti na najjače – rekao je Kotromanović, dodajući da treba slaviti u čast pobjede u ratu i naših generala pred Haaškim sudom.
Kotromanović je rekao da bi se proslavom trebalo pokazati zajedništvo, dostojanstvo i uvježbanost Oružanih snaga.
- Naša vojska se, kako se kaže, rodila u krvi, braneći svaki centimetar Republike Hrvatske i smatramo da ta vojska mora pokazati svoju spremnost. Ona je rođena spremna - rekao je Kotromanović.
– Nemojte sumnjati u Oružane snage. Ne bojimo se ni bitke ni rata – poručio je.

Nema komentara:

Objavi komentar