Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 28. svibnja 2015.

JAVNI POZIV SVIM HRVATSKIM BRANITELJIMA DA SE UPUTE PUT MARKOVOG TRGA

Objavljeno: Čet, svi. 28th, 2015
Hrvatska / VIJESTI | Objavio C | PDN


PODIJELI 
prosvjed-S1_839366S1
Putem telefona u eter Braniteljskog radija RH sa Markovog trga javila se Zorica Gregurić i javno pozvala sve hrvatske branitelje koji su u mogućnosti da dođu na Markov trg jer svaka pomoć nam je sada potrebna. Informaciju koju su dobili organizatori je ta da večeras u 22,00 sata policija planira prisilno sa Markovog trga ukloniti hrvatske branitelje ratne vojne invalide.
Apel sa Markovog trga upućen je svim hrvatskim braniteljima, domoljubima i građanima.
Oni koji nisu u mogućnosti zbog bilo kojeg razloga doći na Markov trg neka večeras zapale svijeće i stave na vidljivo mjesto kao znak potpore našim suborcima na Markovom trgu.
Sve daljnje informacije o događanju na Markovom trgu možete pratiti UŽIVO na Braniteljskom radiju RH gdje se uživo uključuju i sami organizatori sa Markovog trga.

Nema komentara:

Objavi komentar