Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 21. svibnja 2015.

Pavković: Postrojite ratne i ine brigade – vrijeme je!



Pavkovic-Postrojite-ratne-i-ine-brigade-vrijeme-je_article
Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) predlaže da se u povodu 20. obljetnice Vojno-redarstvene akcije Oluja u svakoj županiji organizira Svečani mimohod hrvatskih branitelja. Na taj način odali bi počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima te podsjetili na ljude koji su bili prvi kad je trebalo, kao i na njihove zapovjednike. Naime, već je vrijeme da se ljudi čija se imena trebaju pisati zlatnim slovima časno i dostojanstveno postroje i to ne na nekim“livadama“ već u središtima gradova da se vidi da ih ima. A kad se postroje u njihove se redove ne će moći „ubacivati“ ratni profiteri, dezerteri i izdajice, tim više što svatko poznaje svakoga, tko je bio kad je trebalo na prvim crtama obrane.
Organizator veličanstvenih skupova trebalo bi i moralo biti Ministarstvo branitelja (na žalost bez branitelja!), odnosno gradovi i županije. Svakom branitelju ponaosob trebala bi se uputiti svečana pozivnica.
Vremena ima dovoljno da se pokrene jedna ovakva manifestacija, od koje su „svi“ dosad bježali kao srpski i ini agresor iz Hrvatske. Naime, nije nam jasno zbog čega se prije svega oni na vlasti plaše hrvatskih branitelja i sami ne potiču nešto takvoga? Možda odgovor leži i u činjenici da većina onih koji su bili ili jesu na vlasti ne bi imala „što tražiti na ovim veličanstvenim skupovima“ jer (svaka čast iznimkama) dobar dio njih nije ni sudjelovao u stvaranju slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države na čelu s prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom.
Dakle, ako nije sada vrijeme da se postroje hrvatski branitelji- kad će biti?
Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Nema komentara:

Objavi komentar