Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 31. svibnja 2015.

PREMIJERU, JESTE LI SVJESNI ?

dnevno.hr
dnevno.hr

NACIONALNI SINDIKAT POLICIJE PISAO MILANOVIĆU: ‘I neki od nas su branitelji, u vrlo smo neugodnoj situaciji, riješite je!’


"Iskreno molimo da pronađete način kako bi se ova doista složena i neprimjerena odnosno neugodna situacija u kojoj se nalaze kolege policijske službenike obavljajući svoje redovite zadaće osiguranja, a što je to moguće prije razriješila", ističu kao jedan od zahtjeva iz Nacionalnog sindikata policije premijeru Milanoviću.
U jeku zbivanja oko prosvjeda hrvatskih branitelja na Trgu svetoga Marka u Zagrebu koji je kulminirao ovoga petka oglasio se i Nacionalni sindikat policije MUP-a RH. Dopis koji su napisali upućuju premijeru Zoranu Milanoviću navodeći u njemu osnovni problem zbog kojega su se policajci koji su sudjelovali u prosvjedu, nasuprot hrvatskih branitelja, našli u vrlo neugodnoj situaciji. Kako ističu u svom dopisu, na reagiranje ih je potaknuo i velik broj poziva koji su im upućeni od strane brojnih policijskih službenika diljem Hrvatske. Njihov dopis prenosimo u cijelosti:
Potaknuti brojnim pozivima kolega policijskih službenika sa područja cijele RH, ovim putem iskreno molimo pronalazak pozitivnog rješenja kojim bi se prekinula agonija i doista jedna ružna slika oko prosvjeda na Trgu sv. Marka u Zagrebu, a u kojoj u ovom trenutku Hrvatska policija ili jedan  manji  broj njih, koji predstavlja cijeli sustav MUP-a RH, doista nalazi u jednoj nezavidnoj situaciji.
Ovim putem ne želimo se miješati u Vaše političke odluke niti suditi da li su one dobre ili loše, a  pri tome se ne želimo svrstati niti na stranu prosvjednika Hrvatskih branitelja kao niti bilo koju drugu stranu do li stranu Hrvatskog policajca.
Stoga iskreno molimo da pronađete način kako bi se ova doista složena i neprimjerena odnosno neugodna situacija u kojoj se nalaze  kolege policijske službenike obavljajući svoje redovite zadaće osiguranja, a što je to moguće prije razriješila.
Napominjemo izvršavanje policijskih zadaća koje su nam Zakonom ili Ustavom povjerene ne izbjegavamo i iste ćemo uvijek naravno u skladu sa ukazanom potrebom provoditi  doista profesionalno, časno i pošteno pri tome ne štedeći svoje zdravlje niti živote a sve u cilju obavljanja  svojih zadaća isključivo  s ciljem zaštite Ustavno pravnog poretka.
Međutim morate biti svjesni trenutne situacije, da je jedan broj kolega koja se nalazi na Trgu sv. Marka u odori Hrvatskog policajca te trenutno provodi zadaće osiguranja skupa, sudjelovala je u obrani suvereniteta RH, te nerijetko imamo i primjer da među prosvjednicima (Hrvatskim braniteljima), ima kolega koji su sa nama dijelili tijekom domovinskog rata sudbinu i Hrvatskog branitelja, što  doista izvršavanje naših zadaća dovodi u još težu situaciju, posebno znajući da među prosvjedinicma, Hrvatskim braniteljima ima osoba teškog narušenog zdravlja, bez dijelova tijela i sl. što naravno naš posao dodatno otežava i u ovom trenutku doista nije lako biti Hrvatski policajac na Trgu sv. Marka..
Stoga Vas kao predsjednik Nacionalnog sindikata policije, predstavnik članova i uposlenika MUP-a, kao maloljetni dragovoljac iz domovinskog rata, ovim putem molim da prihvatite našu molbu te nas kao policijske službenike shvatite, te pokušate dijalogom i razumom  riješite ovu nastalu situaciju, pri tome ne sumnjajući u Vaše poštene namjere, Vašu mudrost i političku volju kao Hrvatskog premijera.

Nema komentara:

Objavi komentar