Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 23. svibnja 2015.

Sada je i potvrđeno: Kapetan Dragan u Splitu do 15. srpnjasada-je-i-potvreno-kapetan-dragan-u-splitu-do-15-srpnja-504x335-20100414-20101019013736-289775

Pojavila se informacija da je izručenje Vasiljkovića tražila i Srbija koja mu je, kako tvrde tamošnje vlasti, spremna suditi. Naše Ministarstvo o tome ne zna ništa

Hrvatsko Ministarstvo pravosuđa potvrdilo je da će Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, biti izručen Hrvatskoj do 15. srpnja, javlja Al Jazeera.
Vasiljković koji je u pritvoru u Australiji trebao bi biti izručen u Split gdje  se protiv njega vodi istražni postupak za ratne zločine počinjene u Hrvatskoj od 1991. do 1993. godine.
U četvrtak, podsjetimo, pojavila se informacija da je izručenje Dragana Vasiljkovića tražila i Srbija koja mu je, kako tvrde tamošnje vlasti, spremna suditi. U našem Ministarstvu pravosuđa kažu kako nisu upoznati s tom informacijom.
Podsjetimo, Vasiljković je uhićen 2006. godine u Perthu. Otada se veći dio vremena nalazi u pritvoru.

Nema komentara:

Objavi komentar