Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 24. lipnja 2015.

ČETNIČKA PODRŠKA! RAVNOGORSKI POKRET ŠTITI FRLJIĆA! ‘Našem Frljiću neće da padne dlaka s glave. Olivere samo reci, letećemo kao meci!’

screenshoot
screenshoot
Oliver Frljić dobio je nove obožavatelje koji, sudeći po statusima, obožavaju njegov lik i djelo. Štoviše, stavljaju mu se u zaštitu. Riječ je o momcima s kokardama i kamama, članovima Ravnogorskog pokreta - četnicima.
Intendant riječkog HNK Oliver Frljić koji je nedavno žestoko izgađan jajima i koji je svojim djelovanjem navukao bijes dobrog dijela hrvatske populacije, dobio je svog zaštitnika. Na Facebook stranici Oliver Frljić (fan page) redovito se mogu čitati komentari “Ravnogorskog pokreta” koji Frljiću daje bezrezervnu podršku, ali mu se i nudi u zaštitu:
“Nemoj da se plašiš Olivere, samo reci. Letećemo kao meci”, jedan je od komentara.
Na ljutnju jednog od komentatora, četnici odgovaraju:
“Može i ti da se učlanis burazeru! I neće dlaka s glave da ti padne. Ko ni našem Oliveru!”
Ravnogorski pokret na stranici Olivera Frljića konstatira i ovo:
“Spremte se spremte četnici i antifašisti! Sve je to srpska zemlja. Rijeka će da bude Reka!”
Ovi Frljićevi istomišljenici jednako tako Marijanu Mirt doživljavaju kao svoju heroinu pa iznad njenog prostačkog citata kažu ovo:
“Ovako se bori za Srbiju braćo. Veliku!!! Najveću!!! Do Tokija”
Evo izjave Marijane Mirt koja je oduševila članove stranice Ravnogorski pokret:
“JE*O VAM BOG MATER USTAŠKU! Da bar izgubite svaku utakmicu! Govna su trebala odbiti igrati na prvo skandiranje ZA DOM! Đubrad i oni i organizator – je*o mu Thompson mater! (zajedno sa Glavašem!) – a posebno govna kukavna koji tu znaju urlati, ali boriti se za budućnost zemlje neznaju… Da, da ne zaboravim i onu Nato kur*icu Kolindu! Je*o bog mater i tebi! AMEN!!!!”
Iako je Marijana Mirt hvalospjeve Ravnogorskog pokreta dobila zbog ovakvih statusa, za pretpostaviti je da ih je u Frljićevom slučaju oduševio njegov posljednji intervju u kojem je Oliver potpuno otvorio dušu. Tako smo doznali da sa “šatorašima ne treba pregovarati, nego ih treba uhititi, da bi branitelji trebali ustati protiv HDZ-a koji ih je poslao u rat te da predsjednicu nema potrebu dočekati u kazalištu jer smatra da “Kolinda nije predsjednica svih građana”.
screenshoot
screenshoot
Autor: T. Budak

ZADNJE VIJESTI

Nema komentara:

Objavi komentar