Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 24. lipnja 2015.

VIDEO: Gledao sam likvidacije na Jazovki, nisam vjerovao da komunisti Zagorci mogu biti takvi zločinci

branko mulić, jazovka


JAMA JAZOVKA poznata je kao mjesto masovnog ubojstva Hrvata tijekom i nakon završetka Drugog svjetskog rata. Zločine su počini partizani masovnom likvidacijom zarobljenih vojnika, civila, ranjenika, bolničkog osoblja i časnih sestara. Ubojstva su činili hicima u potiljak po uzoru na likvidacije Staljinove policije u komunističkoj Rusiji.
U Jazovki su karlovački speleolozi bili još u siječnju 1989., u vrijeme komunističkog režima, ali su ih tada u njihovu gradu ”opomenuli” da ne guraju nos tamo gdje nije potrebno!
”Punjenje” Jazovke ubijenim vojnicima počelo je još 1943., nakon partizanske pobjede u krašićkoj bitci. Zarobljeni vojnici, koje su partizani  držali u logoru u Sošicama, likvidirani su i bačeni u jamu. Sljedeće “ubacivanje” ljudi slijedilo je 1945., nakon što je Zagreb “pao pod oslobođenje”.
Iz zagrebačkih bolnica, ali i iz drugih mjesta, kao i s Križnog puta, dovoženi su ranjenici i zarobljenici, kao i ostali “neprijatelji” novoga komunističkog poretka. Odmah po ulasku u Zagreb ranjenike i druge bolesnike iz bolnica partizani su vodili na likvidacije da bi se osigurali smeštaj svojim ranjenicima.
Broj dovezenih, prema izjavama svjedoka, ne odgovara onome što je nađeno u jami. Vjeruje se da su preostali bačeni u kasnije zatvorenu jamu u jednoj vrtači u blizini Jazovke.jazovka, lanac
U kolovozu 1999. karlovački su speleolozi, uz pomoć patologa prof. dr. Žarka Danilovića, počeli s detaljnim registriranjem žrtava Jazvke. Uz čitave ili djelomično razbijene lubanje, prema ostacima čeone kosti s arkadama i nosom, potvrđeno je se tu nalazi 447 osoba.
Don Živko Kustić u svom komentaru u “Jutarnjoj propovjedi” u lipnju 2006., pod naslovom “Krivotvorba Jazovke”, napisao kako “nije u redu govoriti da je Jazovka spomen ustaša i domobrana. To je spomen mnogih žrtava partizanskog bezakonja neposredno nakon rata”, kako su mu govorili njegovi župljani dok je Kustić službovao u Sošicama!
Iako je mnogo tekstova napisano nevine žrtve Jazovke, i drugih jama u Hrvatskoj, još uvijek nisu zaslužile civiliziran ljudski pijetet prema pokojnima, a sam Jazovka još uvijek nije obilježena kao pravi grob!
Protiv zločinaca još nije počeo ni jedan sudski postupak iako se za ne ke od njih zna tko su i gdje žive.
Pogledajte u priloženom vedeu konkretna imena ubojica s Jazovke:

M. Marković/Foto:Screenshot

Nema komentara:

Objavi komentar