Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 24. lipnja 2015.

Kako je Arkan uhićen u Hrvatskoj ko je pustio Arkana iz zatvora ??


MANJI OD MAKOVOG ZRNA: Pogledajte kako uhićeni "heroj" Arkan skrušeno "cinka"

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan
I danas se postavlja pitanje, tko je donio suludu odluku puštanja ovakvog prvoklasnog kriminalca koji je dolaskom rata "došao na svoje" čineći sa svojom postrojbom najogavnija zlodjela po Hrvatskoj i BiH

Jedna od najvećih nepoznanica i svakako pogrešaka hrvatskog pravosuđa je puštanja Željka Ražnatovića - Arkana na slobodu nakon uhićenja 29.11.1990. godine u Dvoru na Uni. Jedna sasvim slučajna, rutinska kontrola zatekla je Arkana sa pripadnicima paravojne formacije "Srpska dobrovoljačka garda" kako se naoružani do zuba "muvaju" po Banovini.
Da ipak nije bila riječ o rutinskoj kontroli koja je uhitila Arkana, izjavio je tadašnji tjelohranitelj hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, pukovnik Ivan Primorac kazavši za medije da su "hrvatske službe sigurnosti Ražnatovića uhitile nakon što su pravodobno saznale za njegovo dolazak na čelu skupine koja je trebala izvršiti atentat na samog predsjednika Tuđmana".

Published on Jul 7, 2014
Ratni zločinac željko ražnatović arkan uhićen u Hrvatskoj krajem 1990 godine kod Dvora na Uni
Iako je tada osuđen na pet godina zatvora, Arkan je na slobodu pušten nakon šest mjeseci. Ubrzo nakon toga, u maniri krvoločnog psa puštenog s lanca, Arkan se vraća u Hrvatsku sa svojim odredom kako bi im održao obuku. Dio "obuke" sastojao se u ubijanju hrvatskih civila po Aljmašu, Dalju i Erdutu. Tko je bio Arkan i kakva je zlodjela počinio, uglavnom je poznato. Ostaje samo bolna činjenica da je bio osuđen na pet godina, taman toliko koliko je trajao rat u Hrvatskoj. Da je, kao pripadnik srpske paravojne farmacije uhićene u Hrvatskoj, odležao tu kaznu, hrvatskih bi žrtava bilo manje. I danas se postavlja pitanje, tko je donio suludu odluku puštanja ovakvog prvoklasnog kriminalca koji je dolaskom rata "došao na svoje" čineći sa svojom postrojbom najogavnija zlodjela po Hrvatskoj i BiH.
Pogledajte video zapis Arkana na ispitivanju u policijskoj postaji na kojoj vidimo skrušenog slabića koji sa sebe skida svaku odgovornost i "cinka" ljude koji su mu dali naoružanje...

Nema komentara:

Objavi komentar