Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

petak, 26. lipnja 2015.

Razmišljanja malog hrvata 1.dio




Hrvatska je odlučila na izborima. Od sto hrvata njih 74 su rekli da hoće "pravedno" sranje pa onda neka nam je tako.Kako su birali bolje nisu ni zaslužili !!

Već duže sve ptice na našem nebu pjevaju da je najveća rak rana našeg gospodarstva birokracija koja se nakotila da ju ni najjači insekticidi i pesticidi više nemogu iskorijeniti, jedino to naša vlada ne kuži.
Zato gospodo iz vlade vi ste smeće zajedno sa kreditnim rejtingom, a NE Hrvatska i njeni građani.

Prava pozadina afere Perković

Zoran Milanović, SDP-a ,Stjepan Mesić i tzv lijeva opcija jednostavno ne želi da se preko ‘afere Perković’ otvori pitanje lustracije, lustracije koju jedino Hrvatska- za razliku od drugih članica EU -nije provela.
Svojevremeno su u tome imali i podršku HDZ-a jer su tri puta zajedno u Hrvatskom saboru odbijali Prijedlog zakona o lustraciji koji smo podnosili nekolicina -tadašnjih zastupnika HSP-a. Danas je lustraciju nakon 24 godina od osamostaljenja možda prekasno i to nije opasnost za SDP. Međutim, jest otvaranje toga pitanja. Naime, SDP nije se odredio prema svome komunističkom nasljeđu.
Afera Perković postavlja pitanje odgovornosti komunističke partije za zločine počinjene od 1945. pa sve do propasti Jugoslavije i agresije na Hrvatsku. Lijeva se opcija, i SDP i HNS, skriva iza antifašizma, pravdajući antifašizmom sve zločine totalitarnog komunističkog sustava.
Stoga se ne treba čuditi da je Deklaraciju o osudi zločina počinjenih tijekom totalitarnog komunističkog poretka u Hrvatskoj 1945. do 1990. godine -Hrvatski sabor donio je Deklaraciju 30.lipnja 2006.godine,na prijedlog nekolicine tadašnjih zastupnika (Letice, Rožića, Tadića, Đapića, Trgovčevića i Pere Kovačevića)-znači ne na prijedlog vlade, hdz-e, sdp-a, bivšeg predsjednika josipovića ili bilo kojeg aktera današnjih aktualnih političara i dan danas mrtvo slovo na papiru.

Dokumentarni film "Ubojstva u Titovo ime" primjer je profesionalnog novinarskog rada u kojemu se pokrivaju svi važni elementi priče na čijem raščišćavanju zasad rade Nijemci negoli Hrvatske vlasti. Odlični autori: Phillip Grüll i Frank Hofmann potrudili su se kako bi istina izašla iza "željezne zavjese" udbaških tajni.
Preporučamo pogledati i preuzeti film! https://vimeo.com/109599150 

Govor mržnje pred emigracijom
'Dok smo mi robijali, Dedaković je pjevao 'Druže Tito, mi ti se kunemo' govorio je Stjepan Mesić hrvatskoj emigraciji. Optuživao je Jastreba da je ukrao 300 tisuća maraka i da je prvi pobjegao iz Vukovara.
Pogledaqjmo i poslušajmo što je Stipe sve rekao:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mi-n8DSJ50o  

Časna titova pionirska nisam lapio novac za stanove
posudio mi Baić 1 000 000 eura majke mi !! 

Znate li da je u Hrvatskoj nekim čudom još uvijek živo 39.611 sudionika NOR-a koji primaju prosječnu mirovinu 2.721 kn. Ako su svi preživjeli sudionici NOR-a 1941. imali samo 18 godina, danas bi svi oni trebali imati prosječno 87 godina. Prema popisu iz 1991. RH je imala samo 11578 starijih od 85 godina. Svota koju HZMO isplačuje preživjelim sudionicima NOR-a iznosi cca 1,4 milijarde kuna


Ne mogu svi stati u jedan kontejner toliko je smeća u Lijepoj Našoj pa počnite se baviti uredjenjem okoliša dragi moji hrvati. 

Tako to počinje sa pričom o regionu sutra u nekoj novoj jugoslaviji.
U OPATIJI je održan drugi regionalni sastanak nogometnih saveza Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Najzanimljivija tema sastanka ponovo je bila ideja regionalne nogometne lige.
Iz HNS-a su izvijestili kako se nastavno na memorandum o suradnji koji su ovi savezi potpisali na svom prvom sastanku održanom u Ljubljani u siječnju ove godine, razgovaralo o više tema koje su zajedničke svim savezima. 

Svi oni koji su krvarili zadnjih devet stotina godina za ovu zemlju – sramili bi se što smo od nje napravili. Umjesto da sada, kada imamo neovisnu državu stvorimo bogat i uspješan biser Mediterana, stvorili smo frustriranu, nezadovoljnu zemlju politički i ekonomski podijeljenih ljudi, zapuštenih polja, propalog gospodarstva, političara koji nigdje drugdje ne bi našli posao, stotina njihovih ulizica i drumskih razbojnika sa skupim satovima i ručno šivanim košuljama u crnim automobilima sa trokrakom zvijezdom.
Svi ti naši preci, težaci, ribari, vojnici, književnici, učitelji – ljudi koji su slavili Hrvatsku i sanjali o suncu slobode – razočarali bi se kada bi vidjeli koliko smo je unazadili sada, kada je naša i neovisna. Gori smo od tuđina koji je nama vladao 900 godina!
Imamo li još mogućnosti promijeniti sve to loše, jadno i sputavajuće? Želimo li novu Hrvatsku?
Imamo li snage, volje i pameti ostvariti hrvatski san koji se rađao preko devet stotina godina?

U Hrvatskoj i dalje smo na neki način u feudalnom dobu. U feudalizmu, zemlja ima ograničene mogućnosti i od nje se ne može obogatiti – ima neki prinos, i iznad toga ne ide. Za obogatiti se, mora se postati feudalac, ili se feudalac može umiliti nekome i dati mu imovinu. Treći način za napraviti nešto u životu je postati drumski razbojnik pa presretati putnike. 

Cijela povijest Hrvata krvava je epizoda duga preko 1000 godina, krvava epizoda opstanka malog naroda u bunilu ogromnih europskih i svjetskih ratova. 


DEVET stotina godina Hrvati su sanjali svoju državu. Preko 20 generacija je sanjalo, borilo se, krvarilo da bi se vratilo ono što smo nekada davno, u izgubljeno doba srednjeg vijeka imali – samostalnu hrvatsku državu. Nema kraja, nema dijela ove zemlje koja u tih proteklih devet stotina godina, razdoblje koje je objektivno teško i pojmiti, nije natopljena hrvatskom krvlju, u borbi za opstanak.

Neradnici se udružili. Jedni ne dolaze ne posao u sabor, drugi imaju više dana penzije nedo radnog staža u knjižici...

Ovo što mi trpimo to su feudalci radili kmetovima ,kakve su to USTAŠE bile kad osta ovoliko govana i gamadi koji mrze ovu izmuženu i jadnu HRVATSKU 

Nema komentara:

Objavi komentar