Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 3. lipnja 2015.

Kako zaštiti svoj korisnički račun na facebooku od napada virusa.4.korak prođite sa Malvar Faighterom da vidite imate li pokupljenih malvera sa interneta


Nakon toga probajte se ponovo logirati na facebok nećete uspjeti iz razloga što vam treba ov program koji skinite sa vog linka   http://www.eset.com/int/home//products/online-scanner/ kada to uradite tada pokrenite program da vam pokaže koliko vas je virusa napalo.


                                                                                                                          
6 korak odite na facebook pokrenite program i nakon završenog rada programa ponovo aktivirajte svoj korisnički račun na facebooku.


Nakon što ste sve to napravili pojaviće vam se na facebooku ova slika Nakon toga se logirajte ponovo na vaš korisnički račun na facebooku i nastavite druženje sa vašim virtualnim i stvarnim prijateljima.Ugodan vam ostatak dana uz srdačan pozdrav.Ako sam nekome pomogao onda mi nije žao vremena dok sam vam sve to predočio.

Stjepan PencNema komentara:

Objavi komentar